Pridali ste do košíka položku
Dokončiť nákup
VÁŠ NÁKUP
V košíku máte 0 ks
Celkom 0,00 €

Ochrana osobných údajov

pri predaji tovaru spoločnosťou Casma s.r.o. Informácie podľa § 15 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov

Vážený kupujúci,

za účelom vybavenia vašej objednávky potrebujeme informácie o vašich osobných údajoch. Tieto spracúvame v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne pre vybavenie vašej objednávky a našu ďalšiu komunikáciu s vami.

  1. Prevádzkovateľ internetového obchodu
    1. Prevádzkovateľom informačného systému je spoločnosť:

      Obchodné meno: Casma s.r.o.
      Spoločnosť zapísaná v OR OS Bratislava, odd. Sro, vl. č. 83870/B
      Sídlo: Križkova 9, 811 04 Bratislava

      IČO: 46 817 549
      DIČ: 2023592527
      IČ DPH: SK2023592527

      Zast.: Ing. Pavel Petrík, konateľ
      (ďalej len „prevádzkovateľ“)

  2. Účel spracúvania osobných údajov
    1. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje za účelom:
      • uzatvorenia kúpnej zmluvy s kupujúcim prostredníctvom internetového obchodu www.aprosport.sk alebo iným vhodným spôsobom a splnením si povinností vyplývajúcich z tejto zmluvy
      • vedenia vernostného programu pre zákazníkov
      • realizovania marketingových aktivít
    2. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje kupujúcich najmä na nasledovný účel:
      • objednanie tovaru prostredníctvom internetového obchodu www.aprosport.sk
      • potvrdenie objednávky
      • uzatvorenie kúpnej zmluvy
      • vystavenie daňového dokladu na zaplatenie kúpnej ceny za objednaný tovar v súlade so zákonom č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov
      • dodanie objednaného tovaru na miesto určenia uvedené kupujúcim a jeho odovzdanie oprávnenej osobe
      • evidencia kupujúcich na administratívne účely
      • evidencia objednávok pre riešenie prípadných reklamácii
      • odmeňovanie vernosti zákazníkov
      • marketingové aktivity
      • informovanie o akciách, novinkách a zľavách
  3. Zoznam spracúvaných osobných údajov
    1. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb v rozsahu uvedenom v príslušných právnych predpisoch, v zmluvách a iných dokumentoch prevádzkovateľa v rozsahu, v akom budú tieto osobné údaje poskytnuté prevádzkovateľovi na dokumentoch, listoch a oznámeniach, prípadne v telefonických hovoroch alebo elektronickej komunikácii medzi prevádzkovateľom a kupujúcim.
    2. Prevádzkovateľ spracúva najmä nasledovné osobné údaje dotknutých osôb:
      • meno a priezvisko
      • bydlisko
      • kontaktné údaje (tel. č., mail)
      • údaje o objednávkach
    3. V prípade ak prevádzkovateľ spracúva aj iné osobné údaje dotknutých osôb, ako sú uvedené v čl. 3 ods. 1) týchto podmienok spracúvania osobných údajov, spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy.
  4. Dobrovoľnosť poskytnutia osobných údajov
  5. Zverejnenie osobných údajov
    1. Prevádzkovateľ nezverejňuje osobné údaje o kupujúcich.
  6. Poučenie o právach dotknutej osoby
  1. Prevádzkovateľ získava osobné údaje od kupujúcich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy uzatvorenej medzi prevádzkovateľom a kupujúcim, predmetom ktorej je dodanie objednaného tovaru za dohodnutú kúpnu cenu v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby.
  2. Kupujúci poskytuje tieto osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy a ďalšej komunikácie s ním.
  3. Kupujúci berie na vedomie, že jeho osobné údaje budú sprístupnené alebo poskytnuté tretej osobe (napr. dopravcovi) za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy.
  4. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutej osoby len po dobu nevyhnutnú na splnenie si svojich povinností vyplývajúcich zo zmluvy a zo všeobecne záväzných právnych predpisov.
  1. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje dotknutých osôb na účely vernostného programu a na marketingové účely so súhlasom dotknutej osoby v súlade s § 11 zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov. Dotknutá osoba prejaví svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov pri objednaní si tovaru prostredníctvom internetového obchodu www.aprosport.sk alebo iným vhodným spôsobom alebo pri registrácii do vernostného programu. Dotknutá osoba dáva súhlas so spracúvaním osobných údajov na dobu neurčitú. Tento súhlas môže odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.
    1. Poskytnutie a sprístupnenie osobných údajov
      1. Prevádzkovateľ internetového obchodu poskytuje osobné údaje o kupujúcich získané prostredníctvom internetového obchodu www.aprosport.sk tretej osobe len v nevyhnutnej miere za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy. V súlade s uvedeným poskytuje prevádzkovateľ osobné údaje o kupujúcich v rozsahu meno, priezvisko, adresa pre doručovanie, telefónne číslo, a v prípade potreby aj celkovú cenu objednávky tretej osobe, ktorá zabezpečuje doručenie objednávky kupujúcemu.
      2. Prevádzkovateľ je oprávnený poskytnúť osobné údaje spracúvane so súhlasom dotknutej osoby na účely marketingu a vernostného programu tretej osobe v záujme zvýšenia kvality poskytovaného tovaru a služieb a zvýšenia spokojnosti zákazníkov.
      3. Prevádzkovateľ je oprávnený poskytnúť osobné údaje dotknutých osôb sprostredkovateľovi v súlade s § 8 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov.
      4. Prevádzkovateľ nesprístupňuje osobné údaje žiadnej tretej osobe okrem prípadov, keď je to nevyhnutné na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy.
  1. Dotknutá osoba je oprávnená na základe písomnej žiadosti vyžadovať od prevádzkovateľa
    1. potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
    2. vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa§ 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod cit. zák.; pri vydaní rozhodnutia je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií,
    3. vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,
    4. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
    5. opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
    6. likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,
    7. likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
    8. blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby
  2. Právo dotknutej osoby podľa odseku 1 písm. e) a f) cit. zák. možno obmedziť, len ak takéto obmedzenie vyplýva z osobitného zákona alebo jeho uplatnením by bola porušená ochrana dotknutej osoby, alebo by boli porušené práva a slobody iných osôb.
  3. Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti má právo u prevádzkovateľa namietať voči
    1. spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu,
    2. využívaniu osobných údajov uvedených v§ 10 ods. 3 písm. d) cit. zák.na účely priameho marketingu v poštovom styku, alebo
    3. poskytovaniu osobných údajov uvedených v§ 10 ods. 3 písm. d) cit. zák. na účely priameho marketingu.
  4. Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov v prípadoch podľa§ 10 ods. 3 písm. a),e),f)alebog) cit. zák. vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak tomu nebránia zákonné dôvody a preukáže sa, že námietka dotknutej osoby je oprávnená, prevádzkovateľ je povinný osobné údaje, ktorých spracúvanie dotknutá osoba namietala, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.
  5. Dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, ďalej má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa§ 29 ods. 3 cit. zák. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.
  6. Ak dotknutá osoba uplatní svoje právo
    1. písomne a z obsahu jej žiadosti vyplýva, že uplatňuje svoje právo, žiadosť sa považuje za podanú podľa tohto zákona; žiadosť podanú elektronickou poštou alebo faxom dotknutá osoba doručí písomne najneskôr do troch dní odo dňa jej odoslania,
    2. osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a podpis dotknutej osoby; kópiu zápisnice je prevádzkovateľ povinný odovzdať dotknutej osobe,
    3. u sprostredkovateľa podľa písmena a) alebo písmena b), je ten povinný túto žiadosť alebo zápisnicu odovzdať prevádzkovateľovi bez zbytočného odkladu.
  7. Dotknutá osoba pri podozrení, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú, môže podať úradu návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.
  8. Ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, jej práva môže uplatniť zákonný zástupca.
  9. Ak dotknutá osoba nežije, jej práva, ktoré mala podľa tohto zákona, môže uplatniť blízka osoba.
  10. Dotknutá osoba je povinná uviesť len pravdivé osobné údaje. Za nepravdivosť osobných údajov zodpovedá v zmysle § 16 ods. 1 zák. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov ten, kto ich do informačného systému poskytol.
    1. Zodpovednosť prevádzkovateľa
  1. Prevádzkovateľ nezodpovedá za zneužitie osobných údajov treťou osobou, ktorá sa k týmto osobným údajom dostala bez oprávnenia.
  2. Zodpovednosť prevádzkovateľa za porušenie jednotlivých ustanovení zák. č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov sa riadi podľa ustanovení tohto zákona.

Vypracovala: JUDr. Barbora Lániková

Lanikova Group, s.r.o.
advokátska kancelária

Za správnosť: JUDr. Zdenka Lániková
Lanikova Group, s.r.o.

Výber zo svetových značiek
Nike O´Neill Converse Converse Adidas Asics
Crocs Jack Wolfsin Ice Peak Luhta Animal Salomon

Newsletter

Registrujte sa pre odber nášho newslettera a majte istotu, že vás neminie žiadna novinka, akčná ponuka, či špeciálna edícia.

Možnosti platby

Bankový prevod, platba kartou, online alebo na dobierku
Využite vernostnú zákaznícku kartu A PRO SPORT
Využite zĺavovú kartu

Doručenie

Tovar je aktuálne skladom. Zásielky spravidla expedujeme do 3-4dní. Pri viac-kusových objednávkach sa doba doručenia môže predĺžiť.
Logo UPS

Strasti a slasti bežeckej nohy

Bežci vedia, že medzi najviac zaťažované a opotrebovávané časti tela patria oblasti „dolnej“ nohy a chodidla, dotýkajúce sa povrchu. Zaslúžia si preto výraznú starostlivosť, prevenciu a nie ignoranciu. Problémy často neprichádzajú pria­mo, ale prenesene – spočiatku to nie sú bolesti alebo viditeľné poškode­nia či ochorenia nôh, ale signály vychá­dzajú z kolien, chrbta, hlavy. Dôkladne si preto vyberte bežeckú obuv vhodnú pre vaše chodidlo, prípadne si ju doplňte aj kvalitnými vložkami do obuvi. Viac...

Fit do leta

Dlho očakávané a obľúbené teplé ročné obdobia sú tu. Jar a leto, ako i stúpajúce teploty, odhadzujú z našich tiel hrubé vrstvy a my svetu ukážeme ladné krivky. Ako sa k nim prepracovať, na to je veľa návodov. Ale aby ste sa pri týchto aktivitách cítili aj príjemne a vyzerali dobre a štýlovo, o to sa už postará široký sortiment kvalitného značkového tréningového a fitness oblečenia a obuvi v ponuke na aprosport.sk. Viac...

NIKE AIR MAX

OSLÁVTE 29 ROKOV NIKE AIR MAX
Od prvých modelov, čo celý AIR MAX ošiaľ v roku 1987 naštartovali, až po najnovšie modely v našej ponuke: 26. marca uplynulo 29 rokov od vzniku prvých modelov Nike Air Max. Tento deň Nike uviedlo na trh model s odhaleným pohľadom na vzduchový vankúš v päte obuvi a štýlovým dizajnom, ktorý sa dnes už stal Nike ikonou. Prečítajte si o ich histórii a vyberte nový ikonický model z našej ponuky. Teraz je ten čas nosiť svoje Air Max-y. Viac...
Copyright © 2010-2016 An systems, s.r.o. www.ansystems.cz
Nahor